Via Piano Étterem

Kedves Vendégeink! Kellemes szép napot kívánunk, és hétfőtöl péntekig sok-sok szeretettel várunk Titeket!
Our Menu
Make a Reservation

Elvitelre és kiszállításra is rendelhetsz | Miskolc

Magyar ételeink széles választékával várunk éttermünkben. Napos időben helyezd magad kényelembe hangulatos kültéri asztalainknál. Klimatizált helyiségeink gondoskodnak a kellemes tartózkodásról.


Kedvelt magyar étterem a városközpontban!

Magyar konyhánk ételei bőséges kínálatával várunk hétfőtől-péntekig.  Örömmel látunk vendégül ebédre, hangulatos légkörben!


Speciális táplálkozás / diéta / ételallergia?

Kóstold meg változatos és vegetáriánus fogásainkat, és fedezd fel széles ételválasztékunkat. Segítünk neked, hogy étkezésed során szem előtt tudd tartani egészségedet, és hogy tudatosodjon benned, hogy mennyire finomak lehetnek az egészséges ételek.


Fordulj hozzánk bizalommal, ha rendezvényről van szó

Örülünk látogatásotoknak! Szeretettel fogadunk éttermünkben. A számlát rendezheted SZÉP kártyával, VISA-val, hitelkártyával, érintésmentes fizetéssel, Maestro-val vagy Mastercarddal. Természetesen készpénzt is elfogadunk. Élvezd fogásainkat otthon is: örömmel házhoz szállítjuk rendelésedet vagy előkészítjük elvitelre. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha igényt tartasz catering-szolgáltatásunkra. Nagyobb esemény közeledik, amelyet tágabb körben szeretnél megünnepelni? Béreld ki termeinket! Szívesen látunk vendégül! A hét 5 napján 08:00 – 16:00 óráig tartunk nyitva. Pihenőnapunk a szombat és a vasárnap.

Our services

Catering
Air conditioning
Delivery
Private events
Takeaway
Wedding receptions
Free Wifi

payment options

Contactless payment
Mastercard
VISA
Debit Card

Opening hours

We are closed

Kitchen open 

Twitter_Logo_Blue