Via Piano Étterem

Kedves Vendégeink! Kellemes szép napot kívánunk, és hétfőtöl péntekig sok-sok szeretettel várunk Titeket!
Étlapunk
Asztal foglalása

Elvitelre és kiszállításra is rendelhetsz | Miskolc

Magyar ételeink széles választékával várunk éttermünkben. Napos időben helyezd magad kényelembe hangulatos kültéri asztalainknál. Klimatizált helyiségeink gondoskodnak a kellemes tartózkodásról.


Kedvelt magyar étterem a városközpontban!

Magyar konyhánk ételei bőséges kínálatával várunk hétfőtől-péntekig.  Örömmel látunk vendégül ebédre, hangulatos légkörben!


Speciális táplálkozás / diéta / ételallergia?

Kóstold meg változatos és vegetáriánus fogásainkat, és fedezd fel széles ételválasztékunkat. Segítünk neked, hogy étkezésed során szem előtt tudd tartani egészségedet, és hogy tudatosodjon benned, hogy mennyire finomak lehetnek az egészséges ételek.


Fordulj hozzánk bizalommal, ha rendezvényről van szó

Örülünk látogatásotoknak! Szeretettel fogadunk éttermünkben. A számlát rendezheted SZÉP kártyával, VISA-val, hitelkártyával, érintésmentes fizetéssel, Maestro-val vagy Mastercarddal. Természetesen készpénzt is elfogadunk. Élvezd fogásainkat otthon is: örömmel házhoz szállítjuk rendelésedet vagy előkészítjük elvitelre. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha igényt tartasz catering-szolgáltatásunkra. Nagyobb esemény közeledik, amelyet tágabb körben szeretnél megünnepelni? Béreld ki termeinket! Szívesen látunk vendégül! A hét 5 napján 08:00 – 16:00 óráig tartunk nyitva. Pihenőnapunk a szombat és a vasárnap.

Szolgáltatásaink

Vendéglátás
Légkondicionálás
Kiszállítás
Zárt körű rendezvények
Elvitelre
Esküvői fogadások
Ingyenes wifi

fizetési lehetőségek

Érintésmentes fizetés
Mastercard
VISA
Hitelkártya

Nyitvatartási idő

Zárva vagyunk

Konyha nyitvatartása 

Twitter_Logo_Blue